top of page

In 4 stappen naar het perfecte geboortekaartje

1: Vraag een digitaal voorbeeld aan van de voorkant met jullie gekozen naam en bestel gratis een fysieke sample van jullie favoriete stijl. Twijfelen jullie tussen een paar stijlen of zijn jullie nog niet zeker van de naam? Geen probleem! Dan maken wij meerdere digitale voorbeelden. Helemaal blij met het ontwerp van de voorkant? Dan is het tijd voor de volgende stap: 

2: Het ontwerp van de achterkant. Haal tips en inspiratie uit onze blogs om jullie geboortekaartje helemaal uniek en eigen te maken. Bekijk de verschillende icoontjes voor op de achterkant van het geboortekaartje of voeg bijvoorbeeld een Spotify-Code toe! Geef jullie input voor de achterkant door en ontvang een digitale proef van het kaartje. Uiteraard kan deze proef nog verder gefinetuned worden. We kunnen het kaartje al zo ver als mogelijk klaarmaken, zodat na de geboorte alleen de laatste gegevens aangepast hoeven te worden. 

3: Plaats jullie bestelling via de shop. Dit is het moment dat extra producten zoals de textielposter, het geboortebord of de geboortevlag in productie kunnen en de enveloppen en het jpg-bestand voor de gepersonaliseerde postzegels al jullie kant uit kunnen komen als jullie daar ook voor kiezen. Handig om voor de geboorte de enveloppen te adresseren en alles klaar te hebben liggen. Dan is het nu wachten op de kleine..

 

4: Zodra de kleine er is, sturen jullie de laatste gegevens door via WhatsApp of per mail, wat voor jullie op dat moment het handigste is. Jullie ontvangen vervolgens binnen 1 werkdag een digitale proef voor een laatste check. Na jullie akkoord worden de geboortekaartjes gedrukt en binnen twee werkdagen verstuurd. 

neem contact op via whatsapp
origineel geboortekaartje okergeel
duurzame paperwise envelop bij de geboortekaartjes

Premium papier en circulaire enveloppen

Je bent gevallen voor de uitgesproken, kleurrijke en originele Perfectly Bold stijl? Mooi! Behalve een keuze maken uit de collectie geboortekaartjes, hoef je verder niet veel meer te doen, want wij zorgen ervoor dat het design het beste tot zijn recht komt door het papier waarvoor we hebben gekozen en de enveloppen die we aanbieden.

 

Premium 350 grams papierDe Perfectly Bold stijl komt het beste tot zijn recht op een strak en stevig papiersoort, zodat de letters er echt afspatten! Daarom hebben we gekozen voor een 350 grams ongestreken papier met een lichte structuur. De kleur van het papier is licht gebroken, hierop komen de bold kleuren perfect tot hun recht en krijgen ze een warme en intense uitstraling. Het papier is gecertificeerd volgens FSC-normen.

PaperWise enveloppen - Optioneel toe te voegen zijn circulaire enveloppen. Deze zijn gemaakt van 100% landbouwafval. In plaats van het verbranden van het afval, krijgt agrarisch restmateriaal een tweede leven. Dat is een fijne duurzame keuze! De natuurlijke uitstraling past bij elke stijl die we aanbieden. De enveloppen worden binnen twee werkdagen na het plaatsen van de bestelling verzonden. Handig om alvast te adresseren.

Ontwerpproces

Aanpassingen - Een geboortekaartje hoort uiteindelijk zo te worden zoals jullie het graag willen hebben. Heel veel is mogelijk, zolang het maar binnen de Perfectly Bold stijl past. Ben je gevallen voor de soort letter van bijvoorbeeld Charlie, maar zie je die liever met de kleurencombinatie van bijvoorbeeld Puck? Dat kan! Neem dan contact op.

 

De achterkant is volledig aan te passen met de informatie die jullie erop willen. Wel of geen lengte, gewicht en tijd, of voeg bijvoorbeeld een kort gedichtje toe. Zo zijn ook de icoontjes en lijnen op de achterkant aan te passen. Liever sterretjes in plaats van hartjes? Of heb je iets anders voor ogen? Laat het weten! Bekijk onze blog pagina voor tips & inspiratie voor de achterkant van het geboortekaartje

Aantal letters - Bij elke stijl staat het aantal letters vermeld dat het beste erbij past. Sommige letters zijn zo BOLD en breed dat het papier snel vol is. Ze kunnen kleiner gemaakt worden zodat er meer letters op passen, maar dan is de verhouding in het ontwerp zoek. Er kan beter gezocht worden naar een andere oplossing, door een ander soort letter te combineren met de kleuren die je aanspreken. Neem even contact op, dan komen we er vast uit.

Service - Gedurende het hele ontwerp- en bestelproces zul je persoonlijk contact hebben met Suzanne en wordt er meegedacht met al jullie wensen. Contact per mail of WhatsApp, wat jullie voorkeur heeft. Ook is het mogelijk om een bel afspraak of videogesprek in te plannen.

PrijzenBekijk de prijzen voor de geboortekaartjes, de enveloppen en andere extra's.

 

Nog vragen? - Bekijk de FAQ, neem contact op via het formulier via WhatsApp of mail naar suzanne@perfectlybold.nl

Geboortekaartje 2024 met neutrale en trendy kleuren
bottom of page