top of page

Samples geboortekaartjes

Een digitaal voorbeeld

De naam die jullie in gedachten hebben voor jullie kleine op een Perfectly Bold geboortekaartje: dat wil je zien! Dit is niet een kwestie van een druk op de knop. Deze bijzondere stijl met een 3D-effect is handwerk en maatwerk en niet simpelweg het typen van de naam. De namen op de geboortekaartjes zijn geen lettertypes. Daardoor zijn ze niet zelf online aan te passen. Vervelend misschien, maar juist dit maakt de stijl van het geboortekaartje uniek. We begrijpen dat je niet kunt wachten, dus daarom zorgen wij dat je binnen 1 werkdag een voorbeeld ontvangt. Begin maar af te tellen! 

Bedankt voor je aanvraag. We gaan ermee aan de slag!

op zoek naar een origineel geboortekaartje, vraag gratis een digitaal voorbeeld aan
formulier digiaal voorbeeld
close up geboortekaartje, paperwise envelop en sluitsticker

Gratis fysieke sample van het geboortekaartje

Hoe voelt het papier? Benieuwd hoe de kleuren en het design in het echt overkomen? De geboortekaartjes met de namen zoals zichtbaar op de site kunnen als samples besteld worden. 

Meerdere digitale voorbeelden

​​Twijfelen jullie tussen een paar stijlen? Dan maken we graag meerdere digitale voorbeelden zodat jullie alle stijlen van de geboortekaartjes goed met elkaar kunnen vergelijken. Sommige namen kunnen helemaal anders uitkomen in een andere stijl. Ook de lengte van de naam heeft invloed op de stijl waarin hij het best tot zijn recht komt. Misschien past de naam die jullie in gedachten hebben voor jullie kleine het beste in een stijl met ranke letters, maar vinden jullie de kleuren van een ander geboortekaartje mooier. Niet alleen kan het kaartje dan mooier worden, maar jullie hebben dan ook écht een uniek geboortekaartje. Lees de blogpost over het combineren van verschillende geboortekaartjes.

 

Weten jullie niet of het een jongen of meisje wordt en blijft dit een verrassing tot na de geboorte? Ook dan maken we meerdere voorbeelden.

Vul de andere stijlen - of combinaties tussen stijlen - waar jullie benieuwd naar zijn in bij het opmerkingenveld in het formulier voor de aanvraag van een digitaal voorbeeld.

Uiteraard zijn jullie ook benieuwd naar de achterkant van het geboortekaartje. Hiervan maken we een digitaal voorbeeld zodra jullie een keuze hebben gemaakt welke stijl het wordt. We kunnen het geboortekaartje al helemaal klaarmaken, zodat na de geboorte alleen de laatste gegevens, zoals de geboortedatum en eventuele geboortegegevens, aangepast hoeven te worden.

 

Ondertussen kunnen jullie alvast inspiratie opdoen voor de invulling van de achterkant van het geboortekaartje op onze blog pagina.

 

Welke tekst staat er op de achterkant van het geboortekaartje? Of voeg bijvoorbeeld een Spotify-Code toe!

geboortekaartje voor een meisjemeisje met een roze kleur
bottom of page