top of page
collectie

Kleurrijke en originele geboortekaartjes

Bekijk de hele collectie en kies jullie favoriete stijl. Vraag een digitaal voorbeeld aan met de naam die jullie in gedachten hebben en bestel een fysieke sample. Samen maken we het perfecte geboortekaartje voor jullie kleine dat écht bij jullie past.

 • Kan ik ander papier kiezen voor een geboortekaartje?
  De Perfectly Bold stijl komt het beste tot zijn recht op een strak en stevig papiersoort, zodat de letters er echt afspatten! Daarom hebben we gekozen voor een 350 grams ongestreken papier met een licht voelbare structuur. De kleur van het papier is ietwat gebroken, hierop komen de bold kleuren perfect tot hun recht en krijgen ze een warme en intense uitstraling. Heb je een ander papier in gedachten, laat het weten via het contactformulier.
 • Kan ik andere enveloppen kiezen?
  Wij bieden alleen PaperWise enveloppen aan. De natuurlijke uitstraling past bij elke stijl die we aanbieden. Ze zijn optioneel toe te voegen.
 • Ik wil geen geboortegegevens op de achterkant, kan dat?
  Natuurlijk! De achterkant is volledig in te vullen naar wens.
 • We willen een gedichtje op de achterkant, kan dat?
  De achterkant kan ik helemaal aanpassen aan jullie wensen. In de bestelmodule kun je alle tekst vermelden die jullie graag op de achterkant willen. Hiervan ontvang je vervolgens een digitale proefdruk.
 • Kan ik andere kleuren kiezen?
  Ben je gevallen voor de soort letter van bijvoorbeeld Puck, maar zie je die liever met de kleurencombinatie van bijvoorbeeld Noor? Dat kan! Stuur een mail naar suzanne@perfectlybold.nl of neem contact op via het contactformulier.
 • Kan ik ook zelf een geboortekaartje aanpassen?
  De namen op de geboortekaartjes zijn geen lettertypes. Daardoor zijn ze niet zelf online aan te passen. Vervelend misschien, maar juist dit maakt de stijl van de naam uniek! Vraag hier een online voorbeeld aan van het geboortekaartje met jullie eigen gekozen naam, deze ontvang je binnen 1 werkdag.
 • Ik wil meer of minder letters dan geadviseerd, kan dat?
  Sommige letters zijn zo bold en breed dat het ontwerp snel vol is. Ze kunnen kleiner gemaakt worden zodat er meer letters op passen, maar dan is de verhouding in het ontwerp zoek. Ik zoek liever naar een andere oplossing, door een ander soort letter te combineren met de kleuren die je aanspreken. Neem even contact op, dan komen we er vast uit.
 • Wat zijn de prijzen van de geboortekaartjes?
  Bekijk de prijzen hier.
 • Hoeveel zijn de verzendkosten?
  Bestellingen worden gratis verzonden in Nederland en België.
 • Wanneer worden de enveloppen geleverd?
  De enveloppen worden binnen 2 werkdagen na het plaatsen van de bestelling verzonden.
 • Wat is de levertijd van de geboortekaartjes?
  Na de geboorte sturen jullie per mail of whatsapp de laatste gegevens door die nog niet bekend waren. Binnen 1 werkdag ontvangen jullie een digitale proefdruk voor een laatste check. Na jullie bevestiging worden de kaartjes gedrukt binnen 2 werkdagen verzonden.
 • Wat is de levertijd van de textielposter, geboortebord en geboortevlag?
  De levertijd van deze producten is 5-7 werkdagen. Kiezen jullie ervoor om geen geboortedatum te vermelden, dan kunnen ze vóór de geboorte al in productie.
 • Kunnen we geboortekaartjes nabestellen?
  Dat kan, maar houd er rekening mee dat de prijs voor een lage oplage aanzienlijk hoger ligt.
Veelgestelde vragen
bottom of page