top of page

Voeg een Spotify Code toe op jullie geboortekaartje

Bijgewerkt op: 4 jun.

Maak de achterkant van het geboortekaartje helemaal bijzonder door het toevoegen van een Spotify Code van jullie favoriete muzieknummer. Iedereen heeft wel een favoriet liedje, een liedje om een bepaald gevoel mee te uiten of misschien wil je je kleintje wel een boodschap meegeven. Natuurlijk kun je hiervan een songtekst toevoegen op het geboortekaartje in plaats van bijvoorbeeld een gedichtje. Maar dat kan een stuk leuker, origineler en persoonlijker! Voeg een Spotify Code toe die de ontvanger kan scannen en daarmee gelijk het liedje kan luisteren.


Hoe werkt een Spotify Code?


Niet zo gek als je er nog nooit één gezien hebt, ze bestaan namelijk nog niet zo heel lang. De codes zijn te herkennen aan de soundwave met daarnaast het Spotify logo. Elk nummer heeft zijn eigen soundwave en is dus uniek per liedje. Het werkt hetzelfde als een QR-code, waar we tegenwoordig allemaal bekend mee zijn. In de zoekbalk van de Spotify app vind je een camera-icoon. Hiermee scan je de code waarna je rechtstreeks naar het nummer geleid wordt. Probeer het zelf op de afbeelding hierboven.


Zie je het al voor je? Iedereen die jullie geboortekaartje ontvangt, luistert naar het liedje dat jullie hebben uitgekozen. Misschien wel gelijktijdig! Hoe bijzonder is dat?


Hoe komt de code op het geboortekaartje?


Naast het uitkiezen van het liedje hoeven jullie niks te doen! Jullie sturen alleen de titel en artiest door. Zonder extra kosten verzorg ik de rest! Bij de aanvraag van een geboortekaartje geven jullie alle gegevens en jullie voorkeuren door voor de verdere aankleding en opmaak van de achterkant van jullie geboortekaartje. Dit is ook het moment om de titel en artiest door te geven van jullie gekozen liedje. Op de digitale proefdruk die jullie vervolgens ontvangen, is de code al verwerkt en kunnen jullie hem meteen testen.


Inspiratie voor de tekst op de achterkant van het geboortekaartjes en bekijk daarnaast de icoontjes en scheidingslijnen waaruit jullie kunnen kiezen voor op de achterkant van het geboortekaartje.

コメント


bottom of page