top of page

Icoontjes en scheidingslijnen op de achterkant van het geboortekaartje

Bijgewerkt op: 4 jun.

De achterkant van een Perfectly Bold geboortekaartje is naast de tekst, ook qua stijl helemaal aan te passen aan jullie wensen. Welke icoontjes en scheidingslijnen hebben jullie voorkeur? In deze blog lees je wat er allemaal mogelijk is.


geboortekaartje kobaltblauw met oranje letters
Geboortekaartje in de stijl van Kris met ruimte icoontjes op de achterkant

Icoontjes als persoonlijke toevoeging


Op de fysieke samples zie je op de achterkant icoontjes van bijvoorbeeld hartjes, sterretjes, ruimte icoontjes (zoals hierboven op de achterkant van KRIS) of een legoblokje. Natuurlijk kun je hierin je voorkeur aangeven. Liever hartjes in plaats van sterretjes, geen probleem! Daarbij zijn er standaard twee soorten hartjes: strakke hartjes zoals op achterkant van JAMIE en hand getekende hartjes zoals op het geboortekaartje in de stijl van Charlotte. Misschien wil je deze icoontjes er helemaal niet op, dan halen we ze eraf.


Dit is ook de plek om juist voor een persoonlijke toevoeging te kiezen. Kies bijvoorbeeld voor Amsterdamse kruisjes om de Amsterdam identiteit te benadrukken of molentjes als je uit de Zaanstreek komt. Andere opties die eerder zijn gevraagd: jasmijn bloemen bij een baby met de naam Jasmijn, een regenboogje, stiksel kruisjes, slingers en driehoekjes. Laat je creativiteit de vrije loop en verras mij met jullie eigen idee.


icoontje en scheidingslijnen voor het ontwerp van het geboortekaartje

Personaliseer de scheidingslijnen


Hetzelfde geldt voor de scheidingslijnen. Deze zijn op de sample kaartjes te zien als sterretjes, hartjes, golfjes, streepjes of bolletjes. Ook hier geldt, geef aan welke jullie voorkeur heeft. Misschien wil je wel gewoon een strakke lijn of ga voor een op en top minimalistisch geboortekaartje en wil je helemaal geen lijn! BOLD hoor, maar uiteraard kan dat!Icoontjes voor de geboortegegevens


Kiezen jullie ook voor de vermelding van de tijd, lengte en het gewicht op het geboortekaartje, dan kan dit door middel van een vermelding met verticale streepjes: 22:20 UUR | 3300 GRAM | 50 CM of een vermelding met kleine icoontjes van een klok, gewicht en meetlint zoals op de stijl van Rosie, Norah en Oliver te zien is. Geef jullie voorkeur aan! Ben je helemaal gek op icoontjes, voeg dan nog een icoontje toe bij de datum, telefoonnummer of cadeautip. Vermelden jullie ook de naam van jullie hond, dan kunnen er hondenpootjes bij geplaatst worden.


Twijfel je over iets wat jullie in gedachten hebben, vraag ernaar! We vinden altijd wel een manier om jullie wensen tot uiting te laten komen op een Perfectly Bold geboortekaartje.
Comments


bottom of page