top of page

Marjolein en Tim vertellen over het geboortekaartje van Mees

Bijgewerkt op: 7 nov. 2023

Ik ben altijd erg nieuwsgierig naar het leven van het geboortekaartje dat ik niet te zien krijg. Hoe wordt hij bijvoorbeeld ontvangen door de kersverse oma? Of is er tussen de ouders discussie geweest over de stijl en kleuren van het geboortekaartje? Marjolein en Tim waren bereid hier meer over te vertellen!


Waren jullie specifiek op zoek naar een geboortekaartje dat net even anders is?

Marjolein en Tim: "We wilden inderdaad iets anders dan anders, maar konden dit niet echt vinden… Tijdens een moment op Instagram kwam daar opeens Perfectly Bold voorbij. Ik raakte meteen enthousiast en liet het aan Tim zien, waarop hij zei; leuk, bestellen?!"

geboortekaartje stoer modern en basic
Mees met zijn geboortekaartje
Wat sprak jullie het meest aan?

Marjolein en Tim: "De kracht van de eenvoud! Stoer, modern en basic. Allerlei toevoegingen vonden wij niet nodig en waren in dit geval ook zeker niet nodig."


Ik heb met de naam Mees vier verschillende digitale voorbeelden voor jullie gemaakt. Hielp dit bij jullie keuze?

Marjolein en Tim: "Absoluut! De kleurstelling en stijl van ‘Charlie’ was meteen al favoriet. We waren er nog niet helemaal zeker van, andere stijlen spraken ons ook aan. De digitale voorbeelden waren net echt omdat wij Mees zijn naam op de kaart zagen staan. We bekeken de voorbeelden en waren overtuigd."


Waarom is de keuze uiteindelijk gevallen op een geboortekaartje in de stijl van Charlie voor Mees? Waren jullie eensgezind?

Marjolein en Tim: "Eensgezind waren wij zeker! De stijl van Charlie sprong er voor ons uit. Kleur, niet té gek, maar wel uniek en sprekend!"

geboortekaartjes verzending
Geboortekaartjes van Mees arriveren bij Marjolein en Tim
Waren jullie al bekend met een Spotify code?

Marjolein en Tim: "Tim kende de Spotify code al maar wist nog niet precies hoe het werkte. Voor mij was het nieuw. Tim is vernoemd naar een zanger, Mees ook. We hebben iets met muziek, vandaar dat we het mooi en uniek vonden om een code toe te voegen als link naar een nummer dat wij goed vonden passen. Daar kregen wij ontzettend veel leuke reacties op!"


Wat is de leukste reactie die jullie hebben ontvangen op het geboortekaartje?

Marjolein en Tim: "Goh dat zijn er zoveel en dat is zo leuk! Je verstuurt de kaart, bent zelf heel enthousiast en dan natuurlijk ook benieuwd naar hoe deze wordt ontvangen. Een van de reacties was: Dank je wel voor het ontzettend mooie geboortekaartje van Mees, heel bijzonder, zo anders dan anders, past echt bij jou."

postzegel geboortekaartje en reactie op een bijzonder geboortekaartje
Gepersonaliseerde postzegel en een Whatsapp reactie

"Wat ook leuk was is dat mensen ons appten met de vraag wat ze met die code konden doen… Na een korte instructie ontdekten ook ooms en tantes hoe dit werkte. Zij appten dan terug dat ze iets nieuws hadden geleerd en dit een mooie toevoeging vonden."


Is er nog iets wat jullie kwijt willen?

Marjolein en Tim: "Uniek vonden wij ook de bijpassende postzegel. Leuk, klein detail dat het geheel af maakte. Deze bleef ook bij de ontvangers niet onopgemerkt. Stel dat er in de toekomst nog een broertje of zusje voor Mees mag volgen, dan weten wij Suzanne/Perfectly Bold te vinden!"

Comments


bottom of page