top of page

Maak je geboortekaartje uniek door te mixen en matchen tussen geboortekaartjes

Bijgewerkt op: 4 jun.

Laten we eerlijk zijn, zo’n Perfectly Bold geboortekaartje ís al uniek ;) maar je kunt hem nóg unieker maken op een heel makkelijke manier! Misschien ben je helemaal gevallen voor de kleur van een geboortekaartje uit de collectie, maar je vindt de lettersoort van een ander kaartje mooier? Geen nood, hier is een oplossing voor!


Mixen en matchen


De kleuren van het geboortekaartje in de stijl van Charlotte zijn precies waar jullie naar op zoek zijn, alleen zijn jullie niet op zoek naar een sierlijke letter. Mix de kleuren van Charlotte met bijvoorbeeld de lettersoort van Puck. Je krijgt dan dit unieke resultaat.


geboortekaartje oudroze met 3d letters

De handgeschreven lettersoort in de stijl van Jurre matcht super mooi met de kleurcombinatie van het kaartje in de stijl van Puck.


geboortekaartje okergeel met opvallende letters

Mixen zodat het net iets beter past


Jullie zijn gevallen voor de stoere denim look van het geboortekaartje in de stijl van Levi en hebben een naam in gedachten van 5 letters. Omdat de letters van deze stijl erg BOLD zijn, is dit kaartje het meest geschikt voor namen met 3 (en soms 4) letters. Met een langere naam moeten de letters kleiner worden gemaakt om ze passend te krijgen op het kaartje, waardoor de Perfectly Bold stijl niet meer goed tot zijn recht komt, zonde! Een oplossing hiervoor is het combineren van de kleuren in de stijl van Levi met de lettersoort van een andere stijl met dunnere of slankere letters. Bijvoorbeeld de stijl van Sofie.


Update november 2023: de stijl LEVI is inmiddels uit de collectie (jullie vonden hem toch iets té BOLD ;) en vervangen door de combinatie die hier beschreven wordt. Dit is het geboortekaartje in de stijl van EZRA geworden.


stoer geboortekaartje voor een jongen

Een naam met 4 letters past in nagenoeg elke stijl, maar soms is het mooier als het kaartje net iets meer gevuld wordt met de letters. Zo zijn de geboortekaartjes in de stijl van Charlie, Vesper, Jurre, Bowie en Sarah het mooist met 5, 6 of 7 letters, dan is het kaartje over de hele breedte gevuld. Hebben jullie een naam met 4 letters in gedachten en jullie vinden de kleuren van bijvoorbeeld Jurre het mooiste, maar willen wel graag dat het kaartje over de hele breedte gevuld is? Dan zijn de kleuren van het kaartje in de stijl van Jurre perfect te matchen met bijvoorbeeld de lettersoort van het Puck kaartje.


uniseks geboortekaartje groen met oranje letters

Je zit nu waarschijnlijk vol met ideeën. Ik ben benieuwd om ze te horen! Komen jullie er niet helemaal uit, dan help ik graag met suggesties en voorbeelden te geven op basis van jullie wensen en jullie gekozen naam. Neem even contact op.Comments


bottom of page